narozeninové focení 3 roky

dětské

Narozeninové focení

Narozeninové focení dětí

narozeniny vašeho dítěte jsou velký milník – obzvláště ty první. První rok utíká asi nejrychleji a profesionální narozeninové focení vám bude krásnou vzpomínkou. Můžete s nimi vyzdobit váš byt nebo dětský pokojíček i v podobě velkoformátového tisku.

Pro narozeninové focení dětí mám speciálně vyrobené rekvizity a doplňky, tak aby fotografie působily vkusně a originálně.

Jak dlouho focení trvá?

Focení malých dětí trvá maximálně 45minut s tím, že většinou počítejte s tím, že dítě udrží plnou pozornost půl hodiny. S focením malých dětí mám bohaté zkušenosti a to je mnohdy velkou výhodou, jelikož většina dětí moc neposedí a na fotky tak mám mnohdy jen pár sekund.

Důležitá je i spolupráce rodičů. Vašim úkolem bude upoutávání pozornosti dítěte, tak abych se mohla soustředit na samotné fotografování, aby fotky byly co nejhezčí.

Převážně pro holčičky mám k zapůjčení různé šatičky a sukně, nahlédněte zde do GALERIE.

Inspirujte se

Ceník

Focení zahrnuje:

Čas fotografování

45 minut

Počet fotografií

10 ks

Editace fotografie nad rámec balíčku

290 Kč / ks

PRAVÝ DORT + 400 Kč

balónková výzdoba v ceně

4 900 Kč

Informace

03.

Kdy se fotit?

Co potřebujete na focení?

Jak dlouho focení trvá?

02.

01.

Focení trvá maximálně 45 minut. Většinou je focení i kratší - ze zkušenosti vím, že malé dítě neudrží plnou pozornost déle než 30 minut a poté se spolupráce s ním značně stěžuje. V rámci focení je možné vyfotit i dítě s rodiči, záleží na vašich přáních.

Dítě se nemusí fotit přesně v den narozenin, klidně v rozpětí 1 měsíce před nebo po. Záleží na mých a vašich časových možnostech.

Důležitý je výběr oblečení - s klienty vždy předem komunikuji do jakých barev budeme ladit scénu. Pro malé děti mám v ateliéru i pár luxusních oblečků k zapůjčení - prosím vždy se předem optejte v jaké velikosti mám oblečení k dispozici.